Ideale rentestanden hypotheek

De hoogte van de rentestand is bepalend voor de hoogte van je hypotheek. Hoe lager de rentestand hoe hoger het bedrag dat je kunt lenen. U betaalt rente over de hypotheek. Hierbij kunt u kiezen uit een variabele of een vaste rente. Bij een variabele rente wordt het rentepercentage dat u betaalt aangepast aan de marktrente. Bij een vaste rente kunt u de rente voor een bepaalde periode vastzetten. In deze periode betaalt u steeds hetzelfde rentepercentage, ook al verandert de marktrente.

Bij de keuze van een hypotheek is de rentestand van groot beland. Wat is de huidige rentestand? Wat is de rentestand in de toekomst? Bij welke rentestand kan ik het best mijn hypotheek afsluiten?

De hypotheekadviseurs maken samen met u een keuze uit meer dan 20 hypotheek aanbieders. Hierdoor kunt u zelf kiezen voor de financiële instelling met de gunstigste voorwaarden.

Omdat u via alle disciplines op het gebied van rentestanden hypotheek bediend moeten worden, zijn de adviseurs, hypotheek specialisten, die allen hun ervaring hebben opgedaan bij gerenommeerde banken als Rabobank en ING bank.

U krijgt bij deze geheel vrijblijvende hypotheek advies een duidelijke offerte opgestuurd, welke u exact verteld wat u kunt besparen met deze, toch al niet goedkope, hypotheken. Wij bevelen u van harte aan dit in te vullen, zodat u niet ongeïnformeerd een te dure hypotheek afsluit. U zit er tenslotte een hele tijd aan vast.

Nogmaals; het hypotheekbureau vergelijkt diverse hypotheekaanbieders. Gratis hypotheekadvies en geheel vrijblijvend!