Voordelig geld lenen

Een lening afsluiten lijkt makkelijker dan gedaan. Er zijn namelijk honderden aanbieders die elk weer tientallen verschillende kredietvormen aanprijzen.Kies uit dat enorme aanbod maar eens een lening die het beste bij u past en, heel belangrijk, met de laagste rente waarmee u de laagste kosten heeft.

Een hypotheek is écht voordelig geld lenen, het nadeel daarbij is echter dat de lening gebruikt moet worden voor de aanschaf, onderhoud of verbetering van een woning als u gebruik wilt maken van belastingaftrek. Het voordeel is dat de rente lager is dan welke andere lening dan ook, zelfs zonder het belastingvoordeel.

Zoek de goedkoopste lening tegen de scherpste rente door
eenvoudig offertes aan te vragen bij de beste
kredietverstrekkers.

Een betere manier van goedkoop geld lenen is misschien een doorlopend krediet, de rente is meestal redelijk en u betaald alleen rente over de periode dat u gebruik heeft gemaakt van het krediet.

Daarom is het verstandig om gebruik te maken van de gratis diensten van een intermediair. Een adviseur die op grond van uw persoonlijke gegevens, situatie en wensen precies weet bij welke bank uw lening het voordeligst kan worden ondergebracht. Hiermee wordt u een lange en vermoeiende weg langs allerlei banken en andere kredietverstrekkers, die u vaak lang blijven bestoken met allerlei brieven, bespaard.

Andere manieren van geld lenen die niet voordelig zijn zijn o.a. creditcards (17-21% rente per jaar) en rood staan. Doe dit dus bij voorkeur ook niet. Een bankmedewerker is de aangewezen persoon om u meer te vertellen over voordelig geld lenen.